Ga door naar de inhoud
GRATIS economy verzending vanaf € 50 (inc. btw)

Algemene Voorwaarden van de automagneten

 


Deze gebruiksvoorwaarden stellen vast hoe de automagneet (hier magneet genoemd) het best kan worden gebruikt en onderhouden. De algemene voorwaarden van VistaPrint zijn beschikbaar op http://www.vistaprint.nl en worden opgenomen en maken deel uit van de gebruiksvoorwaarden van magneten, behalve in de beperkte mate waarin de algemene gebruiksvoorwaarden van VistaPrint uitdrukkelijk verschillen.

Door de aankoop van het product van VistaPrint, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden.
Lees de gebruiksvoorwaarden van VistaPrint zorgvuldig door.
Als u vragen hebt over de magneet, neem dan contact op met onze klantenservice via 020 - 708 34 59.


Download de PDF versie van deze pagina

Instructies voor de toepassing van het product*

 1. Voorbereiding
  • Zorg ervoor dat het metalen oppervlak met een was-, lak- en of verflaag behandeld en uitgehard is, voordat je het product bevestigt. Behandeltijden voor uitharden: verf - 90 dagen, lak - 60 dagen, was - 2 dagen.
  • Maak het metalen oppervlak en het product schoon met een mild schoonmaakproduct. Droog de beide oppervlakken met een zachte doek. Volg de aanbevelingen op het wasmiddel en die van de autofabrikant op.
  • De Magneet moet bij plaatsing op kamertemperatuur zijn.
  • Gebruik de Magneet in zeer koude weersomstandigheden met zorg, omdat het materiaal broos kan worden.
  • Verwijder de Magneet van het voertuig, voordat je deze wast.

 2. Bepaal waar je de Magneet wilt plaatsen
  • Kies voor een glad metalen oppervlak, dat vlak of licht gebogen is.
  • Plaats de Magneet niet op een oppervlak dat niet van staal of metaal is, of dat veel niet-metalen vulmiddelen bevat. Aluminium, hout of glasvezel zijn niet geschikt als oppervlak.

 3. Bevestig de Magneet op het oppervlak.
  • Zorg dat de hele Magneet plat op het metalen oppervlak ligt. Leg niet over uitsteeksels of ruwe gedeeltes heen (stickers, pinnetjes, spijkers, enz.)
  • Zorg dat er geen lucht of vochtigheid tussen het product en het oppervlak zit, en dat de hoeken en randen van het product plat aan het oppervlak gehecht zijn.
  • Als er ruimte tussen de randen van de Magneet en het oppervlak komt, kan de Magneet loslaten.
  • Om de locatie van de Magneet aan te passen, nadat deze is geplaatst, verwijder je deze eerst in zijn geheel door de zijkanten op te lichten - niet de hoeken. Het verplaatsen van het Product door het te slepen, kan leiden tot schade.

* HET NIET OPVOLGEN VAN DE INSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BESCHADIGING AAN HET PRODUCT EN HET OPPERVLAK WAAROP HET PRODUCT IS BEVESTIGD EN VERGROOT DE KANS DAT HET PRODUCT NIET JUIST ZAL HECHTEN EN LOS KAN LATEN TIJDENS GEBRUIK. VISTAPRINT, HAAR WERKNEMERS EN OF PARTNERS ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR CLAIMS, VERLIES OF ANDERE BESCHADIGINGEN AAN HET PRODUCT, HET OPPERVLAK WAARAAN HET PRODUCT IS BEVESTIGD, OF ANDERE BEZITTINGEN OF PERSONEN, INCLUSIEF BLESSURES DIE ZIJN VEROORZAAKT DOOR HET VERKEERD GEBRUIKEN VAN HET PRODUCT OF HET NIET OPVOLGEN VAN DE INSTRUCTIES.


Waarschuwingen

Het niet opvolgen van deze waarschuwingen kan leiden tot schade aan de Magneet of het voertuig en verhoogt de kans dat de magneet niet goed hecht en er af kan vallen tijdens het gebruik.

Gebruik de Magneet niet als er omgevouwen hoeken, luchtbellen of vouwen in zitten, of als deze andere schade heeft opgelopen.

Overschrijd nooit de snelheidslimiet of aanbevolen maximumsnelheid.

Plaats de Magneet niet over uitsteeksels, zoals pinnen, spijkers, lichten, reflectoren en spoilers, of objecten die holtes bevatten.

Plaats het product nooit op horizontaal gelegen metalen oppervlakken (zoals het dak van een auto) en zorg ervoor dat de Magneet niet wordt blootgesteld aan direct of constant zonlicht en of extreme hitte.

Plaats geen 2 magneten over elkaar heen op een voertuig.

Het gebruik op lange termijn op geverfde oppervlakken kan resulteren in vervaging, vanwege het afschermen van de onderliggende kleur van zonlicht en ultraviolette straling.

De Magneet is niet geschikt voor onderwatergebruik of gebruik op een vliegtoestel.

Zorg ervoor dat je de Magneet verwijdert, voordat je de auto wast.