Smalle visitekaartjes

Een slanker kaartje. Een betere indruk.
 Smaller dan standaard kaartjes
Past perfect in elke standaard houder of portemonnee
Beschikbaar in verschillende papiersoorten en gewichten

Papierdikte
Standaard
Premium
Materiaal
Mat
Glossy
Natuurpapier
Gerecycled mat
Linnen
Soft-touch
Afwerking
Geen
Hoeken
Standaard
Formaat
Smal (40 x 85 mm)
Oriëntatie
Horizontaal
Verticaal
Aantal
Prijs € 40,30 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Zorg dat je kaartje (en je bedrijf) opvalt.

Wanneer je de aandacht van klanten probeert te trekken, is groter niet altijd beter. Zelfs al zijn ze maar iets smaller (40 x 85 mm), onze smalle visitekaartjes zien er opvallend uit en voelen uniek aan in je hand. Het is een klein detail dat je niet alleen kan helpen meer mensen te bereiken, maar ook meer indruk te maken.

Kies je papiersoort
• Premium mat (360 g/m²): mat afgewerkte voorzijde en achterzijde zonder coating. Geschikt voor lichte kleuren en eenvoudig om op te schrijven. 
• Premium glossy (360 g/m²): UV-glanslak aan de voorkant en een zijdecoating op de achterkant. Perfect voor foto's en kleurrijke kaartjes. 
• Premium gerecycled mat (270 g/m²): 100% gerecycled. Gemakkelijk beschrijfbaar en ideaal voor ontwerpen met weinig inktdekking. 
• Standaard mat (300 g/m²): zijdecoating op de voor- en achterkant. Voor goede leesbaarheid en gemakkelijk beschrijfbaar. 
• Standaard natuurpapier (324 g/m²): natuurlijke vezels geven dit papier een fijne korrel en een subtiele, artistieke uitstraling.
• Standaard met textuur, zonder coating (300 g/m²): een unieke hamerslagtextuur met hier en daar een spikkel en een canvasachtige uitstraling.

Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.