We hebben vaste, lage verzendkosten geïntroduceerd.
Je weet exact hoeveel het zal kosten, ongeacht het aantal artikelen in je bestelling. Kies eenvoudigweg één van onderstaande levertijden op de betaalpagina. 
EU verzending

 

De levertijden zijn inclusief verwerken, drukken, verpakken en verzenden en gelden voor bestellingen die vóór 21.00 uur geplaatst zijn. Voor bestellingen die na 21.00 uur afgerond zijn, wordt uitgegaan van de volgende werkdag als dag van bestelling.


Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat voor de volgende producten altijd specifieke levertijden gelden:

  • Fotoboeken: 11 werkdagen
  • Promotionele Producten: 7-15 werkdagen (afhankelijk van de bestelde producten en het afleveradres)
  • Tassen: 9-11 werkdagen
  • Proefpakketten: 5 & 10 werkdagen

Veelgestelde vragen 

Kan ik mijn bestelling volgen?
Je kunt je bestelling altijd volgen. De enige uitzondering hierop zijn bestellingen die naar een postbus worden verzonden.

Ontvang ik volginformatie? Waar vind ik die?
Als je bestelling wordt verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bezorgmethode, de geschatte bezorgdatum en andere details waarmee je je bestelling kunt volgen (indien beschikbaar). Je kunt ook naar je eerdere bestellingen gaan om de gegevens op te zoeken waarmee je je bestelling kunt volgen.

Welke bezorgdiensten gebruiken jullie?

Dat hangt af van de levertijd die je kiest. Welke bezorgdienst we voor je bestelling gebruiken, hangt af van een aantal factoren, zoals gekochte producten, verzendadres, grootte/gewicht van de bestelling en de gekozen levertijd.

Bezorgen jullie ook in het buitenland? In welke landen bezorgen jullie?
Ja! We bezorgen je bestelling met plezier in het buitenland. Houd er rekening mee dat hiervoor internationale bezorgkosten gelden.

We bezorgen in: Australië, België, Brazilië, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Guadeloupe, Guam, Hongkong, Ierland, IJsland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Maleisië, Malta, Martinique, Mexico, Monaco, Nederland, Nieuw-Caledonië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Puerto Rico, Réunion, Singapore, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika en de Amerikaanse Maagdeneilanden, Zweden en Zwitserland.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Alle leveringen worden normaal gesproken bezorgd van maandag tot en met vrijdag tijdens normale werktijden. Slecht weer en vertragingen bij de bezorgdienst zijn natuurlijk altijd mogelijk, maar als je bestelling er niet op tijd is, dan ben jij niet tevreden en zijn wij dat ook niet. Neem contact met ons op en dan lossen we het op.

Mijn pakket zou vandaag bezorgd worden, maar ik heb het nog niet ontvangen. Wat kan ik daaraan doen?
Pakketten worden dagelijks voor 18:00 uur in jouw tijdzone bezorgd. Als het nog geen 18:00 uur is, kun je in Mijn bestellingen onder Mijn Account informatie vinden waarmee je je bestelling kunt volgen. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen we je graag verder.