Uitnodigingen en aankondigingen

• Heel veel formaten en papiersoorten om uit te kiezen
• Professionele ontwerpen voor vrijwel alle evenementen
• Zelfontworpen, gekleurde en witte enveloppen beschikbaar

Kies je vouwwijze
Enkel
Gevouwen
Formaat
21 x 9,5 cm
13,9 x 10,7 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm
Kies je afwerking
Geen
Folie-reliëfdruk
Kies je papiersoort
Standaard mat
Linnen
Gerecycled mat
Premium glans
Premium mat
Parelmoer
Premium zijde mat
Kies de snijwijze
Ronde hoeken
Standaard
Kies de kleur van je folie
Goud
Geen
Oriëntatie
Horizontaal
Verticaal
Aantal
Prijs € 5,25 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Maak mensen enthousiast met een interessante uitnodiging.

Ongeacht of je een echt groots feest organiseert of dat je het klein wilt houden, wij hebben precies wat je zoekt. Kies uit een enorm assortiment van professioneel ontworpen uitnodigingen en aankondigingen, en kies een stijl die perfect bij jouw evenement past. Bewerk hem naar wens en zet er de belangrijke gegevens op. En daarna kun je, als je wilt, enveloppen toevoegen die de look helemaal afmaken: een optie met een volle, levendige kleur, met een eigen ontwerp of onze basic witte enveloppen. Of je slaat de enveloppen helemaal over als je het wat milieuvriendelijker wilt houden. (Je kunt de enveloppen kiezen nadat je de uitnodigingen of aankondigingen hebt ontworpen.)

Beschikbare papiersoorten

  • Standaard mat (250 g/m²): Deze mooie (en betaalbare) papiersoort heeft een goede leesbaarheid en is eenvoudig beschrijfbaar. Met een elegante afwerking en heldere print met een zijdecoating op de voor- en achterkant.
  • Premium mat (270 g/m²): Deze mooie afwerking met zachte uitstraling heeft een matte voorkant en een zijdecoating op de achterkant. De heldere kleuren geven je ontwerp een trendy, moderne uitstraling.
  • Premium glossy (350 g/m²): Onze meest glanzende papiersoort heeft niet alleen een opvallende glans, maar geeft ook extra contrast, waardoor foto's en kleurrijke ontwerpen eruit springen. Je kunt ook nog gemakkelijk schrijven op de niet-glossy achterkant met zijdecoating.
  • Linnen (270 g/m²): De zachte, textielachtige textuur is onvergetelijk. Het kruislings geweven patroon van het papier zorgt ervoor dat dit papier niet snel vergeten wordt.
  • Gerecycled mat (270 g/m²): Deze milieuvriendelijke papiersoort heeft een artistieke, creatieve uitstraling. Het gespikkelde 100% gerecyclede papier is perfect voor eenvoudige ontwerpen.
  • Parelmoer (270-350 g/m²): Het reflecterende oppervlak geeft deze papiersoort een chique glans. De glinsterende afwerking werkt het beste met lichte kleuren en ontwerpen met veel witruimte.
Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.