Notitieblokken

Voor zakelijke notities, boodschappenlijstjes en meer
  • Kies uit honderden, kleurrijke ontwerpen
  • 50 velletjes per blok met een handig formaat van 107 x 139 mm
Notitieblokken
Achterzijde
Karton
Magnetisch
Aantal
Prijs € 7,58 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Maak elk bericht noemenswaardig.

Bedrukte notitieblokken zijn een goede manier om herinneringen leuker te maken of om kantoorbenodigdheden een professionele uitstraling te geven. Je kunt ze voor alles gebruiken, van boodschappenlijstjes tot aantekeningen tijdens vergaderingen. Voeg je logo, bedrijfsnaam of speciale berichten en afbeeldingen voor vrienden en familie toe.

Bedrukte memoblokken zijn eenvoudig te ontwerpen en gemakkelijk mee te nemen of op te bergen. Bekijk onze uitgebreide selectie sjablonen of upload je eigen ontwerp. Je kunt kiezen voor een voordelige achterzijde van karton of een magnetische achterzijde om ze op te hangen aan bureaus, koelkasten en meer. Wil je je gepersonaliseerde notitieblokken uitproberen voordat je er een groot aantal van bestelt? Dan kun je een enkel notitieblok bestellen om te kijken wat je er van vindt.  

Veelgestelde vragen

 

V: Heeft het notitieblok een harde omslag?
A: Nee. Het eerste vel is het begin van je notitieblok.

V: Kan ik een ontwerp op maat laten maken?
A: Ja. Op de pagina voor bedrukte notitieblokken kun je op “We helpen je graag met je ontwerp” klikken en een verzoek indienen. Onze ontwerpexperts proberen dan iets te creëren wat aan je wensen voldoet.

V: Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken?
A: Ja. Selecteer eerst het materiaal voor de achterzijde en de hoeveelheid. Klik dan op “Ontwerpen” en vervolgens kun je het ontwerp voor je bedrukte notitieblokken uploaden. 

V: Kan ik zien hoe het ontwerp eruit zal zien, voordat ik de bestelling afmaak?
A: Ja, we bieden je de mogelijkheid een drukproef (PDF) te bekijken om te zien hoe je notitieblok eruit komt te zien. Zo kun je eventuele fouten corrigeren voordat je de bestelling afrondt. Klik op de ontwerppagina in het bovenste menu op de knop “Drukproef”.

V: Wat moet ik doen als mijn notitieblok een typ- of ontwerpfout bevat?
A: Als je bestelling niet precies is zoals je het ontworpen hebt, dan maken we dat graag kosteloos in orde. Neem per telefoon, chat of e-mail contact op met onze klantenservice en dan regelen we dat voor je. 

Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.