Enveloppen

Of je nu een bedrijfsevenement of een trouwfeest plant, je zet de toon met opvallende enveloppen. Kies een eruit springende kleur of een niet te missen look die past bij je schrijfwaar.
custom envelopes

Bijpassend/bedrukte-enveloppen

Personaliseerbare enveloppen met rechte flap in een verscheidenheid aan ontwerpen, waaronder sjablonen die bij je gepersonaliseerde schrijfwaar passen.
Shop nu
rode bedrukte envelop

Gekleurde enveloppen

Enveloppen met driehoekige flap van hoogwaardige, duurzame papiersoorten die door en door geverfd zijn in levendige kleuren.
Shop nu
Zorg dat je post opvalt tussen de rest.

Klaar om je correspondentie net wat extra's te geven zodat je de aandacht trekt? Gebruik onze bedrukte of gekleurde enveloppen om klanten of gasten enthousiast te maken over een komend evenement. 
Voeg je logo, tekst of afbeelding toe om gepersonaliseerde trouwkaarten, uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes en meer te maken. Kies een unieke papiersoort in een opvallende kleur en trek de aandacht met een bijpassende look. Bekijk hier onze tips om het meeste uit je marketingmateriaal te halen.

Veelgestelde vragen:

V: Wat is het verschil tussen bedrukte en gekleurde enveloppen? 
A: Bedrukte enveloppen kun je volledig aanpassen door onze sjablonen te gebruiken of je eigen ontwerp te uploaden. Gekleurde enveloppen zijn duurzamer en beschikbaar in een assortiment bijzondere, gekleurde papiersoorten.

V: Kan ik mijn logo afdrukken op de gekleurde enveloppen? 
A: Personaliseringsopties zijn alleen beschikbaar voor bedrukte enveloppen. De gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in diverse speciale papiersoorten, zoals zilvermetallic of kraftpapier.  

V: Kan ik een ontwerp op maat laten maken?
A: Als je voor bedrukte enveloppen kiest, kunnen onze ontwerpers speciaal voor jou een sjabloon op maat ontwerpen. Klik op “We helpen graag met je ontwerp” op de pagina voor bedrukte enveloppen om aan de slag te gaan. 

V: Kan ik een onbedrukte envelop krijgen, of hebben jullie alleen bedrukte enveloppen? 
A: Ja, je kunt ook voor onbedrukte enveloppen kiezen. Kies het gewenste formaat en klik vervolgens op Begin met ontwerpen. Op de sjablonenpagina kun je een blanco sjabloon selecteren. 

V: Wat moet ik doen als mijn enveloppen een typ- of ontwerpfout bevatten? 
A: Als je bestelde enveloppen niet precies zijn zoals je ze ontworpen hebt, dan maken we dat graag kosteloos in orde. Neem per telefoon, chat of e-mail contact op met onze klantenservice en dan regelen we dat voor je.