About Us
About Us
Waar kleine ondernemers grote ideeën krijgen.

VistaPrint, een bedrijf van Cimpress, helpt kleine ondernemers om professioneel ontworpen, moderne marketing op maat te creëren met het assortiment producten dat zij nodig hebben om professioneel en voorbereid voor de dag te komen.

Dat lees je goed, assortiment. Het klopt dat we vooral bekend staan om onze visitekaartjes en daar hebben we er miljarden van gedrukt sinds VistaPrint in 1995 werd opgericht door Robert Keane.

Maar vandaag de dag biedt VistaPrint zoveel meer: een uitgebreid aanbod aan op maat te maken marketingproducten voor kleine ondernemers; ideeën van experts en assistentie voor degenen die wat hulp kunnen gebruiken; en een eenvoudig, intuïtief proces voor degenen die precies weten wat ze willen.

Alles bij elkaar opgeteld, kunnen onze klanten eenvoudig een consistente, samenhangende uitstraling ontwerpen die als een rode draad door hun bedrijf loopt, of dat nu in een winkel, online, op locatie of onderweg is. Daarmee kunnen ze zelfverzekerd voor de dag komen, wetend dat ze niet onderdoen voor de concurrentie, en het heft in eigen hand nemen.

Want het is niet alleen een uitdaging. Het is een kans. En Vistaprint helpt ondernemers om hun KANSEN TE GRIJPEN.

HOE WIJ KLEINE ONDERNEMERS HELPEN

About Us

Een selectie die 'precies goed' is

We bieden ondernemers het juiste assortiment producten en opties. We overweldigen niet, maar bieden ook niet te weinig. En dat alles met de juiste prijs.
About Us

Gemakkelijk proces

We helpen kleine ondernemers om snel en efficiënt producten te creëren die zij nodig hebben om hun werk te kunnen doen. We geven tips, inspiratie en hebben experts klaar staan om te helpen waar nodig.
About Us

Design voor iedereen

We bieden trendy ontwerpen, intuïtieve programma's en de hulp die het mogelijk maakt voor iedere ondernemer om zelf professioneel ontworpen marketing te creëren. Zelfs als ze geen designer zijn.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden Dan lossen we dat op.

Klik hier voor mediavragen.