Visitekaartjesstickers

Verander ieder product in een stukje reclame voor je bedrijf.

  • Afmeting 87mm x 49mm, geprint op wit papier
  • Doorzoek de full-colour, branchespecifieke ontwerpen
  • Personaliseer ze met je naam, logo en contactgegevens
  • Plak ze op presentatiemappen, verpakkingen, weggevertjes en nog veel meer
Oriëntatie
Horizontaal
Verticaal
Materiaal
Mat
Glans
Aantal
Prijs € 37,99 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Je kunt nu nog meer doen met je visitekaartje.

Op zoek naar nieuwe manieren om je bedrijf te presenteren en in gedachten te blijven?

Onze bedrukte visitekaartjesstickers maken het nog gemakkelijker om te worden opgemerkt door je klanten en maken een indruk die blijft plakken. Plak ze boven aan je cv of zakelijke voorstel op evenementen of conferenties. Deze duurzame, zelfklevende visitekaartjesstickers geven enveloppen, verpakkingen, presentatiemappen en nog veel meer, een professionele look. Kies uit een uitgebreide selectie sjablonen of upload je eigen ontwerp. Je kunt het ontwerp van je visitekaartjesstickers afstemmen op de gedrukte visitekaartjes die je al hebt of de gelegenheid benutten om een heel nieuw ontwerp uit te proberen met slechts 10 stickers.

Veelgestelde vragen

V: Kan ik een paar proefexemplaren bestellen?
A: Helaas kunnen we geen proefexemplaren opsturen, voordat je een aankoop hebt gedaan. Maar als je eerst je ontwerp wilt uitproberen, kun je een kleine hoeveelheid van bijvoorbeeld slechts 10 stickers bestellen. Zo kun je kijken of je ontwerp je bevalt voordat je een groter aantal bestelt.

V: Welke afwerking is beter voor mijn visitekaartjesstickers: mat of glossy?
A: Voor veel klanten is het uiteindelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Maar als je van plan bent om met de hand iets op je visitekaartjessticker te schrijven, dan is mat waarschijnlijk de beste optie voor je. Niet van plan om iets te schrijven? Dan heb je misschien liever een opvallende, glinsterende glossy afwerking.

V: Kan er een ontwerp speciaal voor mij gemaakt worden?
A: Ja, klik daarvoor op 'We helpen je graag met je ontwerp' op de pagina voor visitekaartjesstickers en dien een verzoek in. Onze ontwerpexperts proberen dan iets te creëren wat aan jouw wensen voldoet.

V: Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken?
A: Ja. Selecteer eerst de oriëntatie, papiersoort en hoeveelheid en klik vervolgens op 'Begin met ontwerpen' om het ontwerp van je visitekaartjessticker te uploaden.

V: Kan ik zien hoe het ontwerp eruit zal zien, voordat ik de bestelling voltooi?
A: Ja, je kunt een drukproef (PDF) bekijken om te zien hoe je visitekaartjesstickers eruit zullen zien als ze geprint zijn en eventuele fouten corrigeren, voordat je je bestelling voltooit. Klik op de ontwerppagina in het bovenste menu op de knop  'Drukproef'.

Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.