Gegarandeerd goed.

Niet tevreden? Wij lossen het op.

Wij zetten ons voor de volle 100% in voor jouw tevredenheid. Dus als je niet geheel tevreden bent met je bestelling, dan zijn wij dat ook niet. Wij lossen het op, of dat nu het opnieuw printen van je bestelling betreft, het plaatsen van een krediet op je account of zelfs het terugstorten van je aankoopbedrag. We betalen zelfs voor de verzending. Zo simpel is het.

De medewerkers van ons klantenteam zijn experts in het vinden van de juiste oplossing. Dus als je niet voor de volle honderd procent tevreden bent, is dit wat we kunnen doen:

  • Als je contact met ons opneemt, dan proberen we eerst precies te achterhalen wat er mis is gegaan.
  • Daarna werken we samen met jou aan een oplossing, waarmee jij tevreden bent. Dat kan betekenen dat we je bestelling kosteloos opnieuw printen, of dat je je geld terug krijgt gestort en zelf een nieuwe bestelling kan plaatsen wanneer dat jou uitkomt.

Voor de volle honderd procent tevreden of je geld terug.

Als er ooit iets mis is met je bestelling van Vistaprint dan zijn wij er om je de oplossing te bieden waar je echt wat aan hebt. Dus als opnieuw laten printen niet is wat je wilt, dan krijg je gewoon het volledige aankoopbedrag terug.

Neem contact met ons op

We helpen je graag.

Bel ons:

077- 808 03 20

  • Ma. - Vr. 08:00-21:00
  • Za. 09:00-18:00

Stuur ons een chat:

Onze chatmedewerkers zijn momenteel niet beschikbaar.

E-mail ons:

Heb je een vraag of zoek je algemene informatie? Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord.