Gepersonaliseerde fotogeschenken

Gebruik dierbare foto's en maak cadeaus om neer te zetten, eruit te drinken, onderweg mee te nemen of om knus onder te kruipen.

Shop persoonlijke cadeaus en decoratie
Ideeën en tips
Bereid je grondig voor op de feestdagen met onze bewezen cadeautips.

Ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus voor de feestdagen

Duik in deze fotogeschenkideeën en bedenk leuke cadeaus voor iedereen op je lijstje.

Cadeau-ideeën voor werknemers en klanten

De cadeaugids van onze experts laat unieke manieren zien om je waardering te uiten tijdens de feestdagen. 

Maak van jouw leukste foto's hun leukste fotocadeaus.

Het is onmogelijk om niet te lachen als je een speciaal voor jou gemaakt fotogeschenk opent. Vistaprint heeft een uitgebreide selectie fotocadeaus voor mama, papa, grootouders en vrienden, zodat je dat gevoel kunt delen met iedereen die belangrijk voor je is. Met onze eenvoudig aan te passen producten en stijlvolle ontwerpen kun je het perfecte gepersonaliseerde fotogeschenk maken, ook voor degenen voor wie het lastig is een cadeau te vinden. 

Op zoek naar een fotogeschenk voor hem? Wat dacht je van bedrukte onderzetters met foto voor zijn biertje of een stoer of grappig T-shirt met een quote of een foto? Of denk aan een fotocadeau voor vrienden, zoals een gepersonaliseerde mok of canvas print met een foto van toen jullie samen op stap of op vakantie waren. Ouders en grootouders kun je altijd blij maken met foto's of fotoboeken vol kiekjes van hun favoriete kinderen. Of maak fotogeschenken voor je kinderen, zoals zelf ontworpen posters om in hun slaapkamer op te hangen. Kijk eens rond. De mogelijkheden zijn eindeloos!