Bedrukte kalenders

Maak een cadeau waarmee ze elke dag van het jaar willen pronken. 

Veelgestelde vragen

V: Hoe maak ik een bedrukte kalender?  
A: Kies eerst de bedrukte kalender die het best bij je ruimte past. Bekijk vervolgens onze themasjablonen en upload je favoriete foto's. Je kunt elke maand een enkele foto laten zien of een collage maken met onze indelingsopties. Als je klaar bent met je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest: we bedrukken je kalender professioneel en verzenden hem.

V: Wat voor foto's moet ik uploaden naar mijn fotokalender?  
A: Wees creatief! Gebruik foto's van je laatste vakantie, kiekjes van je kinderen en je huisdieren of je mooiste landschapsfoto's.  

V: Wat voor fotokalender moet ik kiezen? 
A: We raden aan om de kalender te kiezen die het beste bij je kantoor, bureau of huis past. Een grote wandkalender is handig voor gezinnen die veel afspraken moeten bijhouden, terwijl een bureaukalender onmisbaar is voor mensen die thuiswerken. Kalendermagneten zijn ideaal voor op de koelkast. Wandkalenders met 12 van je favoriete afbeeldingen plus speciale pictogrammen voor verjaardagen en andere belangrijke datums zijn leuk als cadeau voor familieleden en vrienden.

V: Zijn gepersonaliseerde kalenders een leuk cadeau voor de feestdagen?  
A: Zeker! Bedrukte kalenders zijn een perfect cadeau voor de feestdagen. Je dierbaren kunnen elke maand beginnen met een andere foto van een favoriete herinnering.

V: Kan ik zien hoe mijn fotokalenders eruit komen te zien voordat ik mijn bestelling plaats?
A: Ja. Je kunt het ontwerp van je bedrukte kalender controleren door op de knop Drukproef (pdf) te klikken.

Genieten van oude herinneringen en nieuwe inplannen: Als je jouw kalender maakt, kun je het allebei doen.

Deze feestdagen kun je de dagindeling van je dierbaren er niet minder chaotisch uit laten zien, maar wel een stuk schattiger. Met hun lievelingsfoto's op een persoonlijke kalender wordt de alledaagse taak van overzicht houden het hele jaar leuk.

Als je een cadeautje zoekt, dan heb je het nu gevonden. Trakteer de grootouders op 12 maanden babyfoto's (of foto's van een schattig huisdier, dat mag ook). Verras je beste vriendin met groepsfoto's uit jullie studententijd. Of verras je partner met spontane foto's van de kinderen, prachtige plaatjes van jullie vakantie of oude familieportretten.

Of je nu op jacht bent naar een klassieke wandkalender of een bureauversie voor op het werk, met onze bedrukte kalenders maak je een kalender voor 2022 waar ze dol op zullen zijn. Kies uit allerlei thema‘s, kleuren en patronen. Je kunt zelfs een speciale datum laten markeren, zoals een verjaardag of trouwdatum. Misschien begin je zo wel een nieuwe traditie: voor elk nieuw jaar een nieuwe familiekalender, gedrukt in prachtige kleuren op papier van hoge kwaliteit.