Bedrukte stickers

Gebruik je winkelruit, auto en nog veel meer om reclame te maken, met onze duurzame, gepersonaliseerde stickers. Je kunt je bedrijfsnaam, logo en bedrijfskleuren gebruiken om een consequente, geloofwaardige uitstraling te creëren die opvalt wanneer je onderweg bent.

Grijp je kansen, ook in het verkeer. Maak indruk met professionele, gepersonaliseerde raamstickers die opvallen.

Op zoek naar een leuke manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten? Bedenk je eens hoeveel tijd mensen iedere dag in hun auto doorbrengen. En maak daarna een professionele, gepersonaliseerde sticker. Heldere, aantrekkelijke raamstickers kunnen in het oog springen van mensen die langs je winkel rijden, waardoor ze later terug zullen komen. En als je vaak onderweg bent, dan zorgt een autodeursticker of autoruitsticker ervoor dat je naamsbekendheid wordt vergroot, terwijl je onderweg bent.

Kies uit onze verschillende stickers van vinyl, zet je belangrijkste gegevens erop en begin met opvallen. Wil je stickers voor het raam van je winkel of kantoor? Kies dan voor een gepersonaliseerde sticker die je openingstijden en recente prijzen weergeven. Wil je stickers voor je auto? Vermeld je bedrijfsnaam, logo en de URL van je website. Onze raamstickers, autodeurstickers en autoruitstickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat op zijn plek blijft zitten zolang als jij dat wilt. Maar wanneer de tijd daar is, zijn ze eenvoudig te verwijderen, zonder dat er slordige strepen of plakresten achterblijven.

Veelgestelde vragen

V: Hoe plak je gepersonaliseerde stcikers ergens op? A: Voor alle stickers, behalve onze bumperstickers, raden we aan om ze “nat op te plakken” in vier stappen:

  1. Maak het oppervlak schoon waarop je de sticker wilt plakken.
  2. Meng warm water met een milde, vloeibare zeep en breng aan op het oppervlak.
  3. Verwijder de achterkant van de sticker en plak hem vervolgens op het natte oppervlak.
  4. Strijk de sticker vanuit het midden glad, ofwel met een rakel of met een ander recht voorwerp, om eventuele bellen of overtollig vocht te verwijderen.

V: Moet ik de raamsticker of autoruitsticker aan de binnenkant of de buitenkant van het glas plakken?

A: Je kunt voor beide stickers kiezen tussen stickers met de plakzijde aan de voorkant of aan de achterkant. Raamstickers met de plakzijde aan de voorkant (ook wel raamstickers achter glas genoemd) worden bedrukt op de plakzijde. Raamstickers met plakzijde aan de achterkant (op glas) plakken aan de achterkant en worden aan de buitenkant van je autoruit of raam geplakt.

V: Wat voor soort kleefstof wordt er gebruikt voor jullie autostickers?
A: Voor onze autodeurstickers en autoruitstickers wordt transparant polyacrylaat gebruikt. Een verwijderbare, drukgevoelige kleefstof die goed blijft plakken en die de lak van je auto niet beschadigt.

V: Wat is het verschil tussen autodeurstickers en autoruitstickers? Welke past het beste bij mij?
A: De keuze tussen een autodeursticker en een autoruitsticker gaat om persoonlijke voorkeur. Er zijn echter wel een paar dingen waar je aan moet denken:

Als je auto net gelakt is, raden we aan om 30 dagen te wachten, voordat je een autodeursticker aanbrengt. Of om voor een autoruitsticker te kiezen.
• Als de kleur van je auto hetzelfde is als die van je bedrijfslogo, dan is een doorzichtige autodeurstickers misschien niet de beste keuze. Je logo komt beter tot zijn recht op een witte autodeursticker of een autoruitsticker.

• Gebruik autoruitstickers nooit op je voorruit of een andere ruit waarop ze het zicht kunnen belemmeren tijdens het rijden.

V: Blijven mijn gepersonaliseerde stickers plakken op hout, beton of PVC?

A: Deze stickers zijn niet ontworpen of geschikt voor andere oppervlakken dan glas en autodeuren. Maar als je geïnteresseerd bent in stickers voor andere oppervlakken, dan kunnen onze bumperstickers een goede keuze zijn!

V: Kan ik gepersonaliseerde autodeurstickers of autoruitstickers hergebruiken?
A: Onze stickers kun je hergebruiken, maar we raden niet aan om dat regelmatig te doen. Daardoor kan er namelijk stof en vuil op de plakzijde komen, waardoor er bubbels kunnen ontstaan.

Ideeën en tips
Handige tips en inspirerende verhalen over professioneel voor de dag komen en kansen creëren

Trek klanten aan met reclameborden

Wil je een geweldige klantervaring creëren? Dan kunnen de juiste borden en spandoeken in je etalage helpen.

Meer lezen

Hoe maak je indruk op nieuwe klanten

Houd deze vier belangrijke (maar eenvoudige) tips in gedachten, wanneer je een klant voor de eerste keer ontmoet. 

Meer lezen