Bedrukte spandoeken.

In je winkel, op vakbeurzen of bij outdoor evenementen, met onze bedrukte spandoeken kun je gemakkelijk opvallen. Nu kun je groots denken en elke kans optimaal benutten.

Spandoeken van vinyl

Opvallende ontwerpen met scherp, full-colour drukwerk op spandoeken van duurzaam vinyl. Voordelig en geschikt voor zowel binnen als buiten.
Gemakkelijkst te lezen
Geschikt voor binnen en buiten
Vinyl (440 gsm of 510 gsm)
Shop nu

Roll-up banners

Roll-up banners van vinyl zijn de beste keuze voor herhaaldelijk gebruik binnen, want ze zijn voorgemonteerd en gemakkelijk op te zetten.
Het snelst op te zetten
Geschikt voor binnen
Spandoeken van vinyl met frame en draagtas
Shop nu

Stoffen spandoeken

Het dunne, dichtgeweven doek maakt een scherpe, duurzame bedrukking en een gladde afwerking mogelijk. Geschikt voor evenementen binnen.
Ideaal voor het weergeven van afbeeldingen
Geschikt voor binnen
Lichtgewicht, opvouwbaar polyester
Shop nu

Meshdoeken

Op zoek naar een optie voor buiten? Duurzame meshdoeken zijn gemaakt van geweven polyester dat winddoorlatend is.
Het beste voor in de wind/buiten
Geschikt voor buiten
Geweven polyester gaas
Shop nu

Indruk maken begint met opvallen. Onze bedrukte spandoeken kunnen daarbij helpen.

Op zoek naar een manier om je zichtbaarheid te vergroten? Het juiste unieke spandoek kan de aandacht van voorbijgangers of potentiële klanten trekken, vooral op plaatsen of evenementen met veel bezoekers. We bieden unieke spandoeken met een verscheidenheid aan hoogwaardige, full-colour ontwerpen voor elke gelegenheid, zoals conferenties, evenementen in winkels of buurtfeesten.

Kies om te beginnen de spandoekstijl die het beste bij je project past. Onze klassieke spandoeken van vinyl om op te hangen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en voor zowel binnen als buiten. Als je vaak naar vakbeurzen of binnenevenementen gaat, maken onze roll-up banners het opzetten en afbreken van je stand veel gemakkelijker: Het spandoek en het frame zijn voorgemonteerd en worden geleverd in een duurzame draagtas. Werk je buiten? Bereid je voor op winderige omstandigheden met water-, weer- en UV-bestendig geweven polyester gaas. Wat je ook kiest, je professioneel gemaakte spandoek steelt de show en gaat bovendien lang mee.

Veelgestelde vragen

V: Hoe kies ik tussen spandoeken van gaas of vinyl en roll-up banners? Wat is het verschil?
A. Onze spandoeken zijn ontworpen voor een specifiek gebruiksdoel. Dus als je een type spandoek gaat kiezen, raden we je aan om je eerst af te vragen waar en hoe je het gaat gebruiken.

• Geschikt voor buiten: Meshdoeken zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan. Het duurzame, geweven polyester gaas laat de wind door en is bestand tegen de effecten van zon en regen. Onze vinyl spandoeken van 510 gsm zijn ook geschikt voor buiten en zijn een prima optie voor een grootse opening, bijvoorbeeld.
• Geschikt voor binnen: Onze roll-up banners zijn ideaal voor evenementen of ruimtes met weinig wandruimte. Als er wel een wand beschikbaar is, is ons spandoek van 440 gsm ook een prima optie voor verkoopspandoeken of speciale displays.

V: Hoe ziet mijn ontwerp eruit op gaas en op vinyl?
A: Door de kleine gaatjes in het weefsel zijn meshdoeken ietwat doorzichtig en wat minder levendig dan vinyl. Meshdoek is erg geschikt voor grote lettertypen en afbeeldingen. Heb je een ingewikkelder ontwerp? Dan kun je misschien beter een spandoek van vinyl nemen.

V: Wordt mijn spandoek geleverd met metalen hangringen?
A: Alle meshdoeken worden geleverd met metalen hangringen van 1,25 cm. Als je wilt, kunnen ze ook worden toegevoegd aan spandoeken van vinyl, afhankelijk van hoe je je spandoek wilt gebruiken. Met onze roll-up banners heb je geen metalen hangringen nodig.

V: Waar op mijn spandoek worden de metalen hangringen geplaatst? En hoeveel? 
A: Als je spandoek wordt geleverd met metalen hangringen, dan worden ze langs de boven- en de onderkant van het spandoek geplaatst, ongeveer 60 cm uit elkaar. Het aantal metalen hangringen is afhankelijk van de afmetingen van je spandoek.

V: Ik heb een spandoek met heel specifieke afmetingen nodig. Kan ik een afwijkend formaat krijgen?
A: We bieden momenteel geen afwijkende formaten. Maar we hebben een uitgebreid aanbod aan afmetingen, dus de kans is groot dat we een spandoek hebben dat past bij wat je nodig hebt.

V: Ik heb al een standaard voor roll-up banners. Kan ik daar een vervangend spandoek voor kopen?
A: Nee, op dit moment niet. Maar we leveren wel andere verticale standaarden die je kunt gebruiken met verticale spandoeken van vinyl. Kijk maar eens naar onze H-, L- of X-standaarden, die beschikbaar zijn met spandoeken van vinyl.

V: Kan ik een dubbelzijdig spandoek krijgen?
A: We bieden een dubbelzijdige optie voor onze roll-up banners. Op dit moment worden onze meshdoeken en spandoeken van vinyl om op te hangen slechts aan een kant bedrukt.

Ideeën en tips

Handige tips en inspirerende verhalen over professioneel voor de dag komen en kansen creëren

Hoe maak je een spandoek voor je bedrijf?

Met een paar belangrijke tips ontwerp je bedrukte spandoeken waar je trots op kunt zijn en die de aandacht van je klanten trekken.
Meer lezen

De Vistaprint gids voor het ontwerpen van borden en spandoeken

Niet helemaal zeker van je zaak? We helpen je graag. Lees enkele pro-tips van onze ontwerp- en spandoekexperts.
Meer lezen