COVID-19: Borden en andere producten voor bewustwording en veiligheid

Omdat communicatie nu cruciaal is, bieden we bedrukte producten waarmee je belangrijke gezondheids- en veiligheidsinformatie kunt delen met medewerkers en klanten.

Nu beschikbaar: Kunststof gelaatsschermen en herbruikbare mondkapjes van stof.

Plaats borden op plekken waar je boodschap gezien moet worden.

Verspreid essentiële nieuwsberichten en informatie zodat ze niet vergeten worden.

Gebruik etiketten op producten en pakketten om klanten te informeren.

Veelgestelde vragen

V: Welke informatie over het coronavirus moet ik op de posters, borden en spandoeken voor mijn bedrijf zetten?

A: Met posters, borden en spandoeken over COVID-19 geef je belangrijke berichten over gezondheid en veiligheid weer. Als je een fysieke locatie hebt, kun je bijvoorbeeld informatie weergeven over sociale afstand of andere manieren waarop bezoekers zich kunnen beschermen tegen het virus. Hang een poster of bord op om medewerkers te herinneren aan richtljnen voor het wassen en reinigen van hun handen. In onze ontwerpgalerij vind je allerlei voorbeelden van posters voor COVID-19.

V: Kan ik een poster of bord ontwerpen voor sociale afstand?

A: Al onze posters, borden en spandoeken voor het coronavirus zijn volledig aanpasbaar en we hebben verschillende templates voor sociale afstand waar je uit kunt kiezen. We bieden ook vloerstickers over sociale afstand.

V: Mijn bedrijf is gesloten vanwege het coronavirus, maar ik ben van plan om binnenkort weer open te gaan. Wat voor posters, borden of spandoeken kan ik gebruiken om mijn klanten op de hoogte te stellen?

A: Als je bedrijf tijdelijk gesloten was, je openingstijden zijn aangepast of als je van plan bent binnenkort weer open te gaan, kun je klanten op de hoogte stellen door die informatie op een poster of bord voor COVID-19 in je etalage te hangen. Je kunt ook een grote (her)opening aankondigen met een groot spandoek buiten je winkel.

V: Kan ik in deze onzekere tijden producten bestellen en laten bezorgen?

A: Op dit moment zijn alle Vistaprint-diensten wereldwijd beschikbaar en ons team werkt samen met bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat bestellingen veilig en op tijd aankomen.

V: Hebben klanten door het coronavirus last gehad van verstoringen in de service van Vistaprint? 

A: Tot nu toe hebben er zeer weinig verstoringen plaatsgevonden in onze klantenservice.